Καλώς ήλθατε στη νέα ιστοσελίδα της 3Stars Sports

Please open Admin -> Appearance -> Menus Setting

Also in: en

3Stars Ιστορία

3Stars Ιστορία – Θεσσαλονίκη. Μια αναδρομή στην ιστορία της εταιρείας

3Stars Ιστορία. Η παλαιότερη εταιρεία αθλητικού εξοπλισμού στην Ελλάδα. Εξοπλίζει, κατασκευάζει και υποστηρίζει με service δημόσια & ιδιωτικά αθλητικά έργα.
Μάρτιος 1974

Έναρξη λειτουργίας

3Stars Ιστορία. Η εταιρεία 3 STARS ξεκίνησε την λειτουργία της τον Μάρτιο του 1974 με πρώτο μέλημα την κατοχύρωση της επωνυμίας στο υπουργείο εμπορίου και με αντικείμενο κατασκευής όργανα γυμναστικής για το σπίτι.

Ιδρυτής της εταιρίας 3Stars Sports είναι ο Χάρης Ρωσσόπουλος, Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός και αθλητής επί σειρά ετών. Η μεγάλη του αγάπη για τον αθλητισμό τον οδήγησε στη δημιουργία της 3Stars.

1978

Κατασκευές

Ακολουθώντας τις ανάγκες του ελληνικού χώρου το 1978 ξεκίνησε την κατασκευή μηχανημάτων γυμναστικής σε επίπεδο εξοπλισμού γυμναστηρίων και σταδίων.

1980

Εμπορία

Το 1980 παράλληλα με την κατασκευή ξεκίνησε και την εμπορία αθλητικών ειδών πραγματοποιώντας δικές της εισαγωγές από χώρες της Ευρώπης.

1983

Συνεργασία με το Δημόσιο

ο 1983 η εταιρεία άρχισε τη συνεργασία της με τους δημόσιους φορείς και παράλληλα επεκτάθηκε στην εισαγωγή και ειδών χιονοδρομίας δύο εκ των μεγαλυτέρων στον παγκόσμιο χώρο με αποκλειστικότητα για όλη την Ελλάδα. Tο ίδιο έτος εισάγει εξοπλισμό ενόργανης γυμναστικής για τα δημόσια εθνικά γυμναστήρια.

1984-1999

Σταθερή πορεία

3Stars Ιστορία

Έκτοτε η εταιρία δεν σταμάτησε την ανοδική της πορεία επεκτείνοντας τις εισαγωγές της σε Εξοπλισμούς για γήπεδα Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ, Χάντμπολ, Τένις, Βόλεϊ και άλλα. Τοποθετεί και εμπορεύεται Συνθετικούς χλοοτάπητες, Επιστρώσεις ταρτάν, Υλικά στίβου, Κερκίδες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, Εξέδρες εκδηλώσεων, Ανυψωτικά μηχανήματα, Αθλητικά δάπεδα, Ξύλινα αθλητικά δάπεδα, Στρώματα Πάλης, Judo και Karate. Εξοπλίζει κλειστά γυμναστήρια, κολυμβητήρια και εφαρμόζει σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικούς πίνακες αποτελεσμάτων, Video wall & matrix, Καθίσματα αθλητικών χώρων, Μηχανήματα σωματικής διάπλασης, Καρδιοαναπνευστικά μηχανήματα, Εξοπλισμούς Pilates, Yoga, Sauna, Υδρομασάζ & Solarium. Μεγάλος όγκος δουλειάς υπάρχει και στο χώρο δημιουργίας και εξοπλισμού Παιδικών χαρών, Πλακίδια ασφαλείας, Χυτά δάπεδα ασφαλείας και Εξοπλισμούς παιδότοπων. Το υγρό στοιχείο δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τις δραστηριότητες της 3Stars Sports. Αντιπροσωπεύει και εγκαθιστά Πλωτές εξέδρες και προβλήτες, Ταχύπλοα φουσκωτά σκάφη, Ανυψωτικά συστήματα φύλαξης σκαφών, Φουσκωτά παιχνίδια θαλάσσης, Εξοπλισμούς παραλίας & Τέντες.Μια νέα μεγάλη αγορά που ήρθε να καλύψει η 3Stars Sports είναι οι ανάγκες σε αστικό εξοπλισμό όπως Παγκάκια, Καλάθια Απορριμμάτων, Κολωνάκια, Φωτισμός, Ζαρντινιέρες, Κρήνες, Φράκτες, Ποδηλατοστάτες και άλλα. Φυσικά ο Αθλητικός Εξοπλισμός παραμένει προτεραιότητα της 3Stars Sports.

Όλα αυτά τα χρόνια προσφοράς μας στον ελληνικό αθλητισμό είχαν σαν αποτέλεσμα την απόκτηση εμπειρίας σε είδη όπως ο Αθλητικός Εξοπλισμός καθώς επίσης και την συνεργασία πολλών ετών με τους δημόσιους φορείς. Ανέκαθεν η εταιρεία φημιζόταν για τις συνεπείς παραδόσεις, την ποιότητα των προϊόντων της και την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρει στους πελάτες της.

2000

Πιστοποίηση ISO

To 2000 η εταιρεία μας πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ποιότητας EN ISO 9001:2008 από τον κρατικό φορέα πιστοποίησης Ε.ΚA.Π.Τ.Υ στις κατασκευές, στην εξυπηρέτηση αλλά και στην τεχνική υποστήριξη προς τους πελάτες μας. Αντικειμενικός πρώτος στόχος της 3 STARS είναι η διασφάλιση της ποιότητας των προσφερομένων προϊόντων και υπηρεσιών και κατ’ επέκταση η :

Ικανοποίηση των πελατών από τα διατιθέμενα προϊόντα και υπηρεσίες

Συμφωνία με τις διεθνώς αναγνωρισμένες νόρμες ασφαλείας και αξιοπιστίας

Μείωση κόστους και βελτίστη αποδοτικότητα της εταιρείας

O Προϊστάμενος Διασφάλισης Ποιότητας τον οποίο έχει ορίσει η Διοίκηση της 3Stars Sport, έχει την αρμοδιότητα και δικαιοδοσία να επιβλέπει την υλοποίηση και την λειτουργία των ανωτέρω.

2008

Νέα Προϊόντα 3Stars

Η εταιρεία μας από τον Αύγουστο του 2008, ξεκίνησε στην Ιταλία την παραγωγή μηχανημάτων ενδυνάμωσης και ηλεκτρονικών μηχανημάτων που αφορούν την αεροβική άσκηση, σε συνεργασία με τις εταιρείες ext3 και Runner με τις διακριτικές επωνυμίες για την ελληνική αγορά ext3 by 3Stars και Runner by 3Stars. Όλος ο παραπάνω εξοπλισμός καλύπτεται από το σύστημα διασφάλισης ποιότητος EN ISO 9001-2008 το οποίο εφαρμόζει η εταιρεία μας.

2013

I.H.F Official Producer

Από την 1η Απριλίου 2013 η εταιρεία μας, 3STARS-Χ. ΡΩΣΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε., είναι επίσημος κατασκευαστής της Ι.Η.F. για τις εστίες Beach Handball «3S BEACH HANDBALL GOAL I.H.F»

Η εταιρία μας διαθέτει γραφεία άρτια εξοπλισμένα σε ηλεκτρονικό υλικό και διαθέτει κάθε άλλο υλικό για την σωστή λειτουργία της καθώς και υπαλλήλους με μακροχρόνια πείρα στο αντικείμενο μας, κατόχους ξένων γλωσσών, καθώς και συνεργάτη μεταφραστή. Επίσης η εταιρία μας διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο για την τεχνική υποστήριξη των προϊόντων της.
Διαθέτει αυτοκίνητα μεταφοράς για τις ανάγκες διάθεσης των ειδών και εργατοτεχνικό προσωπικό. Επίσης 2 αποθηκευτικούς χώρους στη Θεσσαλονίκη και 1 στην Αθήνα.
Η εταιρία μας προσφέρει για όλα τα είδη την μεγαλύτερη χρονική ΕΓΓΥΗΣΗ από όλες τις εταιρίες της αγοράς, καθώς και service.
H Διοίκηση 3Stars Sports θεωρεί ότι η ορθή πολιτική ποιότητας είναι η βάση για την παροχή άμεσης και υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών.

3Stars Ιστορία – Αθλητικός Εξοπλισμός